Over Janneke

Moeder Janneke
Jannekes oogkussen kleuren
,,
Janneke, dat is mijn moeder. Zij heeft veel voor mij betekend bij de start van de webshop én haar naam vonden we precies bij de warmtesjaal passen.

Lekker relaxen en op de bank hangen

Warmte ontspant

Ik hou van productief zijn, beetje stress erbij en af en toe lekker druk. Maar ik hou ook erg van relaxen en heerlijk hangen op de bank. Na een dag hard werken en in de avond de kinderen op bed is het mijn moment! Dan gaat de Warmtesjaal in de magnetron, kop thee in de hand en vervolgens heerlijk op de bank. De warmte op mijn lichaam laat mijn spieren onmiddellijk ontspannen en de hectiek van de dag zakt weg. Dit alledaagse ritueel, dat zo simpel en eenvoudig is, levert mij veel op. En dat gun ik jou ook!

@jannekeswarmtesjaal
ValerieVisschedijk-JannekesWarmtesjaals2022-46
Jannekes warmtesjaal plaid

In onze online winkel vind je warmtesjaals (ook wel bekend als pittenzak of warmtekussen), oogkussens en heerlijke zachte plaids (nieuw!). Onze producten zijn gemaakt om jou warm te houden op koude dagen en comfort en ontspanning te bieden. Niets fijner dan heerlijk cocoonen in je eigen huis. Maar onze warmtesjaals en oogkussen doen nog veel meer dan alleen maar warm houden. Zij zijn ideaal om op een natuurlijke wijze pijn te verlichten. Pijn zoals buikkrampen, lage rugpijn, stramme schouders, spierpijn en nekpijn. Warmte is een snel doeltreffend hulpmiddel. Benieuwd? Bekijk ze allemaal in onze webshop.

Vragen? Neem dan gerust contact met met op en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. En wist je ook al dat ik regelmatig een leuke winactie organiseer? Wil je weten wanneer, schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief, of volg me via Instagram of Facebook.

Liefs, Kelly